Altijd open op afspraakLabel x3Brugstraat 17a1775 BC MiddenmeerT 06 31 777 115info@labelx3.nl

Voor een natuurlijke sfeer in je interieur kies je voor het mooie ecologische verf merk Amazona!

De keuze van de verf is bepalend voor de sfeer in je interieur. De uitstraling van de kleur wordt immers bepaald door de manier van pigmenteren. Er zijn veel nuanceverschillen die elk een duidelijk ander effect geven eenmaal toegepast op grote muren. De verf van Amazona bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten. Het maakt een groot verschil of de verf met natuurlijke of synthetische pigmenten wordt gemaakt. Uiteraard is ook de reflectie van het licht van invloed. Amazona krijtverf is gemaakt op een natuurlijke-minerale-, ultra matte basis die het licht absorbeert. Dit geeft een rustige sfeer. Daardoor kun je met zwaardere kleuren werken wat sfeerversterkernd werkt.

Warm, comfortabel en rustig. Voor op de muren en wanden in je huis maar ook op meubels. Veel al van ons brocante assortiment in de winkel bij Label x3 is op een professionele manier in de krijtverf gezet. Zo kan je kleur echtheid bekijken en iets kiezen in de kleur die je mooi vindt. Ook ligt er in de winkel een architecten map en zal je worden bij gestaan met professioneel kleur advies.

100% Ecologische verf

Dus volledig biologisch afbreekbaar, natuurlijke pigmenten en bindmiddelen, geen oplosmiddel!

Deze ecoverf kun je gewoon met een roller of kwast aanbrengen. Superdekkende verf en snel droog, zeer economisch in verbruik. Lichtecht, perfect egaal, nat afwasbaar, ademend, onbrandbaar, anti-allergisch, vrij van oplosmiddelen en weekmakers. Geeft een prachtige kleurintensiteit en draagt bij aan een beter leefmilieu.

De verf is geschikt voor muren ( stucwerk, behang e.d.) en behandeld hout. Hout eerst reinigen met Amazona Ecoclean. Kwetsbare oppervlakken kun je beschermen met de Ecofinisch, een ultramatte ecologische vernis.

Op meubels kun je verf eventueel afwerken met een Amazona Colourwas voor een mooi gepatineerd effect of met een kleurloze Amazona kwaliteitsboenwas.

Je kan het zelfs iets verdunnen met water.

Label x3 is nu als officiële dealer vermeld op de website van Amazona krijtverf & kalkwas!

 

image1.JPG amazona krijtverf amazona 40749.jpg eco Amazona krijtverf boek