Altijd open op afspraakLabel x3Brugstraat 17a1775 BC MiddenmeerT 06 31 777 115info@labelx3.nl

labelx3 fotosLabel x3 terug naar mijn roots op de Brugstraat!

 

Over Label x3

Label x3 is het derde label van mijn familie Vijn. In 1973 begon mijn vader een groentewinkel. Daarna startte mijn moeder een kledingzaak in ditzelfde pand, waarin ik als kleuter danste voor de passpiegels en spijkerbroeken probeerde te verkopen. Zo vader en moeder, zo dochter. Maar dan net weer even anders.De groentewinkel en kledingzaak van mijn ouders bestaan allang niet meer, maar het winkelpand bleef in het bezit van mijn vader.

Er kwam een plan. En het werd snel een feit. Met mijn passie en plezier voor meubels, brocante en woonaccessoires ben ik de winkel gaan inrichten. Samen met mijn ouders zijn we veel in Duitsland en door heel Nederland op inkoop geweest. Het ontstaan van Label x3, het derde label de familie Vijn. Nu 3,5 jaar later ziet de winkel er heel anders uit en is de brocante weg en de krijtverf ook. Meer woondeco en kleding.

Tevens geef ik kleuradvies en help ik bij het inrichten van winkels en jouw eigen woning! Ik ben bevoorrecht dat ik op bij groothandels en bedrijven kom en geïnspireerd raak door al dit moois. Ik houd van de laatste trends maar ook van een mooie vaste basis in huis

 Woonaccessoires van Label x3 zou ik het liefst allemaal in mijn eigen huis zetten, zo mooi vind ik ze. Het is een teken van mijn passie voor elk stuk in de winkel en een bevestiging dat ik dicht bij mijzelf blijf met wat ik mooi vind. Ik ben het gezicht van de zaak en gelukkig heb ik mijn ouders als vaste basis en met een brok aan ervaring achter mij staan!

Kom in de winkel en laat je inspireren door al dit moois en maak van jouw huis een thuis waar je je lekker voelt!

 Brenda Vijn